2011-10-01

Ljusnan Pike Race 2011 avgjort !



Och vinnare blev självaste Cupgeneralen Emil PikeTanic Domanders med partners . Inte nog med att han krossade allt och alla idag med om jag inte minns fel fenomenala 305 cm , utan krossade alla i hela LPR också ! Vi i LJUSNE JPM är först i kön med att gratta . Fy Fanken vad kul , som han slitit med denna cup . Tack också för allt jobb Emil lagt ner med denna fenomenalt roliga och välordnade tour som han lovade skulle återkomma nästa år !!!

KUNG EMIL YEEEAH !!


95 cm vinnargädda (3:e långskånken för dagen) mäts och fotas av vinnarteamet PikeTanic !



Ett gediget prisbord . Tack till alla sponsorer !



Grattis även till dom totala tvåorna Bäckänge ! Och alla andra pristagare i år !

Nu till det helt otroliga i det hela ! Dagens tvåor heter Testfiskarna som med hjälp av den rutinerade Magnus Flink i fören lyckades övertala skeppare Erik Bäcklin att lämna dyviken dom fiskade i nästan hela dagen och på så sätt dra upp två gäddor till att läggas på dom andra två dom fått på morgonen . På något makalöst sätt lyckades dom få upp en på dryga 80 cm med 5!!!!!!!!!minuter kvar av tävlingen och på så sätt även otroligt nog knipa 3:e platsen i totalen och komma 9!!!!!!! cm före oss på dagens tävling ! P.g.a dimma blev tävlingen en kvart försenad och likaså förlängd med en kvart . Ett lyckat beslut för testisarna visade det ju sej :) !
Grattis Testfiskar teamet ! 



Pike Madam från Mieko fishing i dimman !



Flinks snygga hemmagjorda pallplaceringswobblers



Nog är det skillnad på vem som sitter i fören på den båten i år mot i fjol :):):) ! Men grattis till Sundberg (före detta) Testfiskare för hans främsta placering någonsin . Om även detta var som reserv !

Här ses segrarna PIKETANIC och tvåorna BÄCKÄNGE !



Och vi själva då ? Jo vi ryckte äntligen upp oss och slutade trea i dag . Så till alla som trodde att min karriär i LPR var över kan jag lugna med att vi ordnade pallplatsen som jag lovade :) ! Själv tvivlade jag inte för en sekund :) . Allt för spänningens skull så att så många som möjligt skulle komma idag för att se oss lyckas och troligen även en del för att se oss misslyckas :) ! Vi fick fyra gäddor idag . Två fina på 93 cm styck och två slanor på 55 och 56 cm . Lite tragiskt att vi inte lyckades få upp en lite större tredje gädda , samt även tappade en på Marmen 1 meter från håven som skulle gett oss ca 30 cm till i totalen . Eftersom vi var 9 cm bakom testisarna idag samt ca 22 cm efter dom i totalen och en sammanlagd 3:e plats som istället blev en trolig 5:e plats ! Men that´s life !

LJUSNE JPM RULES !
Återtåget har börjat !

Men det kunde ha gått värre , mycket värre som det gjorde för en del andra team . HMK "Tobbe" själv för dagen även utan håv :) fick 2 st tror jag (rasade ner efter oss i totalen) . Våra vänner i Carpe Diem nollade . Ljusne 2 sket det sej nog för (såg inte till dom ) . Tröja fick endast en slana på dryga 40 cm idag och Röd en slinka på dryga 80 cm idag . Med detta praktfiasko som i och för sej var väntat :) så smet vi förbi både Tröja och Röd i totalen , hehe ! Efter 18 timmars trolling så slutade vi och Tröja på exakt samma cm . Så då räknades den enskilt bästa sammanlagda längden i någon tävling och då kom vi före dom tack vare våra 242 cm mot deras dryga 220 cm (rättvist) . Röd var miltals efter :) och sämsta team :) , yeeah !







Även VVV misslyckades totalt idag och nollade . Dom hamnade väl ca 40 lag bakom oss :)











Inga kommentarer: