2012-05-27

LPR Orsjön och Klassfest !



Ursäkta det sena inlägget från LPR deltävling 1 . Det beror på att jag fick stressa hem och ladda för 30-års klassfest som började 18:00 .

Sjösättning (på många sätt)





Starten av årets upplaga av Ljusnan Pike Race blev precis så trög som vi väntat oss . Redan på utfärden mot Orsjön ändrade vi taktik och gjorde en helomvändning och mötte de andra teamen som skulle ut . Vi styrde kosan in mot Kyrksjön i stället väl medvetna om att det var en jättechansning .

Vi fiskade i ca 1,5 timme utan ett pet men sen fick vi 3 snabba snipor 54-84 och 50 cm . Sen var det slut på det roliga ända tills det var 20 minuter kvar . Då högg det på Jannes sida och det var tungt . Jag fick fråga 2-3 gånger om det var botten men fick till svar att det var fisk (stor fisk) . Längre än så kom vi inte innan linan slackade och jag hörde : Faaaaan ! Jaha det var det :) !

2 urusla team omedvetna om vilken nattsvart dag som väntade dom :)






Vi slutade på en blygsam 6:e placering av 37 startande lag . Men hade inte Janne gädda klivit av hade vi varit på pallen ! Men det hade väl kunnat gå värre , som det gjorde för vissa , haha ! Tröja 2 snipor och Röd 1 snipa :) !!! Det är bara att konstatera att utan "StockHåkan" är team Röd värdelöst(are) :) !





Vann gjorde Team Tjäder i överlägsen stil ! Stort grattis grabbar !!! 2:a blev Bäckänge och 3:a blev VVV . Grattis även till dom ! Och som vanligt gjorde arrangörerna med General Emil som ledare ett toppenjobb , bara att tacka !!!



2 urusla team mycket väl medvetna om vilken nattsvart dag dom haft :)


Sen blev det klassfest ! Fan va roligt det var !






 

2 kommentarer:

Myggan sa...

vad gamal dom ser ut att vara dina klass kamrater ;)

RedForever sa...

Ja det är för jävligt , haha ! Kände mej som en tonåring i detta gäng :) !!!