2012-05-22

På lördag smäller det !

Ja i varje fall för vissa team .



På lördag är det dags för första deltävlingen av årets Ljusnan Pike Race . Som anordnas helt utan ekonomisk kompensation av Emil Domanders med medhjälpare ! Stora hatten av för dom !!! Hittills är det 43 team anmälda . Så det finns 7 platser kvar om någon är intresserad . Här kan ni anmäla er : http://www.piketanic.se/ !



Däremot är det lite svinn på årets tour med en del oförklarliga avhopp !Tragiskt är vad det är ! Bara halva Röd kommer till start första deltävlingen , med någon slags stand in ! Men hur ska denna person kunna (fylla) ut Håkans overall och sjunga Kaxiga Myran låten rakt igenom utan att snubbla på ett endaste ord ! Samt med Håkans vana hand styra rakt på alla stockarna ! Det går ju bara inte :) ! Och av Ljusne teamen verkar det som det bara är vi kvar , men det måste ju vara tråkigt att aldrig kunna bli bäst i Ljusne förstås , hehe !

Men värst av allt är att vad det verkar så har testfiskarna (äntligen) slängt in hatten . Dom har väl insett att dom är i vad trav världen man kallar för en icke vinnare ! Överlyckliga med en 3:e plats (tangerat personbästa) i fjol så har dom väl insett att dom nått så långt det går att nå :) ! Vore dom verkligen en häst så skulle dom avlivas nu för avelshingst är ju inte att tänka på , haha :) ! 3:e plats..............jippi vad exalterad man skulle känna sej , haha ! Nu säger dom väl att vi slutade 5:a , något som vi verkligen skäms för och i det närmaste har förträngt . Men vem kommer ihåg 3:or ? Däremot kommer alla ihåg en vinnare ! Och vinster får man inte , det förtjänar man :) !

Nu har det gått så långt att till och med Polisen har tröttnat på fegisfiskarna och utfäst en efterlysning med belöning . Dom står anklagad för att kalla sej fiskare ! Eller falsk identitet med ett finare ord !

Här är en bild på skeppare Erik ifall någon sett honom . Tips kan lämnas till 00000fegis@svikare.se


LJUSNE JPM RULES , YEEEAAH !!!

1 kommentar:

Myggan sa...

rykten går att det är stora mycket stora förväntnigar på er iår!! :-)