2012-06-29

Oerhört besviken :) !

Härmed tar jag bort allt som har med Ljusne Sportfiskeklubb att göra på min sida . Vill ni läsa om fisket i Ljusne får ni göra det någon annanstans än på "MIN" blogg ! Det enda jag tänker skriva om är när (om) Andreas drar någon fin lax eller öring !



Är oerhört besviken på vissa personers agerande . Och när man tar kontakt med Andreas (min son) och försöker lägga sej i vad han skriver om ett visst kraftbolag så blev måttet rågat . Jag tycker det är oerhört lågt att försöka få en 17-åring att inte skriva vad han tycker om vissa saker . Han är inte ens myndig och då är det jag som bestämmer över honom och ingen annan !

Andreas får oerhörd positiv respons från Älvräddarna http://www.alvraddarna.se/ genom sitt engagemang i att försöka rädda det som räddas går i Sveriges älvar . Personligen tycker jag det är kanon att dagens ungdomar engagerar sej i allt skit som vi äldre ställt till med .

Men så mycket kan jag säga är att om jag bodde någon annanstans i Sverige så inte skulle jag åka till Ljusne för att fiska !

Svårt att lära gamla hundar sitta !


3 kommentarer:

Team Röd/Håkan-Mats sa...

Jävligt lågt! Stå på er och räds er ej för att skriva om det fria ordet! Men hur fan skriver du: ..allt som har men Ljusne Sportfiskeklubb att göra..?
allt som har med Ljusne Sportfiskeklubb att göra.. skulle jag ha skrivit! Skål!
// Konstapel Mats!

RedForever sa...

Haha , skål :) // Peter

Gavleoring sa...

Håller med, är ju sjukt om någon försöker "tysta" en sjuttonåring!

Mvh. Tony