2012-08-19

Jaha , då var det slut !

Då var årets semester slut :)


Men nu lämnar vi detta sorgliga kapitel och blickar framåt . Det är ju nu tävlings säsongen i trolling kör igång på allvar . På lördag smäller det . Då är det LPR deltävling 2 på Marmen som gäller . Och det är endast en sak som gäller .
Jag låter bilden tala för sej själv ! Ehh eller kanske inte :) !


Ska bli kul att se om Tröja och Röd kan slå oss denna gång ! Det vill säga om dom lägger ihop sina resultat . Det gjorde dom ju inte sist som bekant :) ! Var för sej är jag inte ett dugg orolig för dom , hehe !

Men skulle tävlingen gälla vem som hade dom tre längsta RUTTERNA så skulle Tröja utklassa oss alla ! Och gällde tävlingen dom tre längsta STOCKARNA så vet ju alla vilka som är oslagbara mästare :) !










3 kommentarer:

Team Tröja sa...

Är inte det minsta orolig Peter.
Kapten Tröja verkar ha koll på läget.
Antar att ni vet att man inte får räkna gös och att vertikalfiske inte är tillåtet ;-)

///Skavis

RedForever sa...

Koll på läget ,hahaha ! I dom där dyvikarna :) ! Och nä då , vi ska inte fiska gös , men skillnaden mellan vetical och trolling är ju hårfin som sagt :) ! Vi ska nog ha motorn igång och åka framåt i 0,3 knop :) !

Team Tröja sa...

Jepp Skavis! Jag har full koll inför lördagen... som vanligt ;)
Frågan är om JuneJPM har det???
Det första man skymtade på Marmen var JuneJPMs båt samt två killar som frenetiskt antecknade och tog foton, strategiskt placerade mitt på sjön...DE har full koll på vart jag varit, kanske andra team som också känt sig iaktagna senaste veckan??? ;)

///Kapten Tröja